Onze leden

We stellen je voor aan:

janpaul-marco-bofesto

Jan Paul Vrolijk & Marco van Bodegom

Bofesto
“Elke klant is anders. Elke communicatieboodschap is anders. Elke doelgroep is anders. Voor BOFETSO is dát de basis. En dus maken wij niet alleen leuke, prikkelende campagnes, maar maken wij bovenal communicatie op maat die wérkt. Die wervend is of informerend. Die voor extra omzet zorgt of uw klanten een goed gevoel geeft. BOFESTO denkt met u mee, leeft zich in, komt met frisse ideeën. Van concept tot uitvoering. Zodat uw communicatie telkens weer raak is. BOFESTO werkt(e) voor toonaangevende bedrijven bevat zoals: De Hypotheker, DekaMarkt, Shell SelektShops, Halfords, Schoenenreus, Gemeente Leiden, Gemeente Rotterdam, Gemeente Eemsmond, Gemeente Schiedam, AutoTrack.nl, Rijksarchiefdienst, Squash Bond Nederland, Heerlijk & Heerlijk…”
emile_poulain

Emile Poulain

Poulain Elektrotechnisch Adviesbureau
Poulain Elektrotechnisch Adviesbureau biedt opdrachtgevers op onafhankelijke basis zijn diensten aan op het gebied van elektrotechnische installaties in de breedste zin.
Van het geven van advies betreffende aanpassingen, uitbreidingen of het installeren van nieuwe elektrotechnische toepassingen tot de inspectie van al bestaande elektrotechnische installaties.
Poulain Elektrotechnisch Adviesbureau ondersteunt en adviseert bij het ontwerpen van o.a. krachtinstallaties, (nood)verlichtingsplannen. Maar wij kunnen u ook van deskundig advies voorzien bij het bepalen van de beste oplossingen voor universele data netwerken, intercom, branddetectie en inbraakbeveiliging.
Raimond_Groot

Raimond Groot

ACC6 Accountants & Adviseurs
Acc6 Accountants & Adviseurs is een accountants- en advieskantoor gericht op het MKB, met een nieuwe verfrissende aanpak binnen de accountancy. Onze doelstelling is om de klant vakkundig te bedienen. Persoonlijke aandacht en aanvaardbare tarieven staan voorop. Acc6 staat voor toegankelijkheid (“access”). Bij ons staat de deur altijd voor u open.
Raimond J.W. Groot AA:
Na 25 jaar ervaring te hebben opgedaan in de accountancy, heb ik ervoor gekozen mijn eigen kantoor op te richten. In mijn vorige werk- en klantenkring werd ik omschreven als betrouwbaar, kritisch, serieus, vakkundig, professioneel en accuraat. Ik sta voor deskundigheid met een persoonlijke aanpak.
Baldwin_Stuvel

Baldwin Stuvel

Hypotheken
Peter_van_den_Top

Peter van den Top

AutoTop
AUTOTOP is een universele garage voor reparatie & onderhoud van alle merken auto´s. De BMW specialisatie is gebleven. Voor mooie occasions en het leveren van nieuwe particuliere auto´s of bestelwagens kunt u bij AUTOTOP terecht. Wij zijn lid van de BOVAG, keurmerk in kwaliteit. Ons dienstenpakket is heel breed, mede door onze deelnmame aan Bosch Car Service. AUTOTOP is goed bereikbaar en zit op zichtlocatie vanaf de provinciale weg Westzaan-Westgraftdijk (N246) op het industrieterrein Noorderveld 1. Ons adres is: Soldaatweg 11, 1521 RK Wormerveer.”
Thonie_Bouwmeester

Thonie Bouwmeester

Bouwmeester Schilderwerken
“Bouwmeester Schilderwerken bied onderstaande werkzaamheden aan: – Het schilderen van de binnen-/buitenzijde van uw woning of kantoor – Restauratie of onderhoudswerkzaamheden – Klein spachtelputzwerk – Behangen (skin-, foto-, vliesbehang, etc) – Spuitwerk van muren en plafonds en evt. deuren en kozijnen – Schoonmaakwerkzaamheden aan schilderwerk Bouwmeester Schilderwerken zal in goed overleg met de opdrachtgever tot een besluit komen. Bij de werkzaamheden staan kwaliteit, service en transparantie voorop. Zo wordt er uitsluitend met hoogwaardige producten gewerkt en werkt er voor u iemand met ervaring en een nette uitstraling!”
Jerry_Jansen

Jerry Jansen

Fysiotherapie Vrij Bewegen
Robertvanspil

Robert van Spil

Horendgoed
Els_Vriese

Els Vriese

ConMar
Social media voor bedrijven Het gebeurt vaker dan je denkt: bedrijven die vinden dat ze ‘iets’ met social media moeten doen en direct allerlei social media kanalen inzetten. Maar dan half. Je bent dan wel aanwezig op sociale netwerken, maar het levert geen wezenlijke bijdrage aan je ondernemingsdoelstellingen. Wat moet ik dan vertellen en wat heb ik eraan? Het zijn veel gehoorde vragen als het gaat om het plaatsen van berichten op social media als Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest of Google+. Voor veel ondernemers reden om er niet aan te beginnen. En dat is jammer, want voor élk type bedrijf en binnen élke branche is er op het gebied van social media winst te behalen.
Henk_Leguyt

Henk Leguyt

Leguyt schildert door...
Schildersbedrijf in de ruimste zin des woords, zo sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Klanten hebben behoefte aan kleuradvies, welke soorten verf ik gebruik, en hoe het schilderwerk wordt uitgevoerd. Buiten- en binnenschilderwerk zijn verschillend. Naast schilderwerk hoort ook behangen bij mijn vaardigheden. Een strak behang in een professioneel geschilderde ruimte is voor mij en de klant het doel van de overeenkomst.
Mijn klantenbestand bestaat uit een aantal steeds terugkerende particulieren, en daarnaast bedrijven, zoals bijvoorbeeld Baloe, het Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer, en het Joods Historisch Museum.
Door het schilderwerk in diverse musea word ik enerzijds geconfronteerd met oude traditionele technieken en anderzijds met de nieuwste verfsystemen in vertrekken die daarom vragen.
Doordat ik zowel de aanbesteding als de uitvoering doe zijn de lijnen kort. Als de schilderklus groot is, werk ik samen met andere vakschilders, maar blijf ik het aanspreekpunt.
Sluit Menu