Bofesto Media

Als gedreven, enthousiaste en sportieve ondernemer zie ik voor mijn klanten altijd kansen en mogelijkheden. Hierdoor kan ik voor hen iets extra’s betekenen. Ik heb vele jaren ervaring als zelfstandig ondernemer. Van 1993 tot en met 2005 heb ik in de automotive sector gewerkt.  Daarna heb ik voor veel verschillende klanten opdrachten in de marketing en communicatie uitgevoerd vanuit mijn bedrijf Festoso. Door deze ervaringen ben ik in staat om mij goed in te leven in de klant en zo het juiste advies te geven. Een goed uitgewerkt plan met meetbaar resultaat is een van mijn uitdagingen.

Bij de netwerkbijeenkomsten van Ondernemend Krommenie heb ik Marco van Bodegom ontmoet. Na een tijdje te hebben samengewerkt met Beau-design van Marco hebben we besloten om samen verder te gaan onder de naam Bofesto media.

BOFESTO media is een inventief communicatie- en marketingbureau. We creëren werk dat bij mensen iets los maakt. Wie hetzelfde doet als alle anderen, wordt door de doelgroep gezien als alle anderen.  Wat we ook maken, we pakken het gestructureerd aan. Eerst denken, dan creëren. Onze Slogan is ‘clear’ is better than ‘clever’. We zijn flexibel in de manier waarop we samenwerken. U bepaalt of u ons full-service of voor onderdelen inschakelt. We werken heel efficiënt en kopen op het scherpst van de snede in. Kortom, waar voor uw geld.

Adres: Industrieweg 24, 1566JP Assendelft