Fysiotherapie Vrij Bewegen

Fysiotherapie Vrij Bewegen is een jonge en dynamische praktijk voor fysiotherapie en is geregistreerd als Plus Praktijk bij de zorgverzekeraars. De praktijk heeft verscheidende specialisaties in huis. Naast reguliere fysiotherapie bieden we manuele therapie, echografie voor diagnostiek, (sport)revalidatie en fysiofitness. Klanttevredenheid en doelmatige zorg zijn punten waarin we ons onderscheiden. Binnen het bedrijf zijn 9 fysiotherapeuten werkzaam, met ieder zijn/haar eigen specialisaties.

Fysiotherapie Vrij Bewegen op Kervelstraat bestaat al ruim 50 jaar. Eigenaars Jerry Jansen en Martijn Mors namen in 2009 het stokje over van de oprichters en sindsdien zijn zij samen eigenaar. De twee maatschap houders zijn al vanaf hun kinderjaren boezemvrienden en vormen een goed team. Midden jaren negentig is het duo een periode neergestreken op IJsland. Hier hebben ze een praktijk opgezet in een regionaal ziekenhuis en daar is de basis voor hun ondernemerschap gelegd.

De praktijk op de Kervelstraat is de laatste jaren sterk gegroeid. Er zijn in totaal 9 fysiotherapeuten die gezamenlijk een goed en prettig samenwerkende eenheid vormen. Begin 2015 veranderden Jerry en Martijn de naam van de praktijk. Groepspraktijk voor Fysiotherapie werd Fysiotherapie Vrij Bewegen. Het volledige team is betrokken bij de keuze van de nieuwe naam. Met de nieuwe naam wil het team benadrukken waar de praktijk voor staat. Vrijheid in bewegen en vrij zijn van pijn en lichamelijke klachten. Vrij in het maken van een afspraak wanneer men wil door de ruime openingstijden. Vrij in keuze van zorgverzekeraar, Fysiotherapie Vrij Bewegen heeft met allen een contract. Vrij beweegt beter!

Adres: Kervelstraat 1, 1562 AA Krommenie