Just My Style

“””Een ander licht op interieur met Just My Style.”” Ik ben de partner voor particulieren en bedrijven voor alle zaken die met interieur te maken hebben. Ik adviseer, ondersteun en voer uit als het gaat om veranderingen van het interieur. Ik doe dat door uit te gaan van mijn intu├»tie en de persoonlijkheid en woon/werk wensen van de klant. Mijn kennis van interieur, materialen, trends, meubels etc. zorgen er voor dat ik elke keer weer een mooi, inspirerend, sfeervol en comfortabel interieur weet te realiseren. Mijn diensten zijn: Interieuradvies (voor elke ruimte in huis of bedrijf) Interieurontwerp en stylingplan (de basis voor een nieuw interieur) Shopsupport (voor het kopen van meubels, accessoires etc.) Projectbegeleiding (interieur veranderingen, verbouw of nieuwbouw) Waardebon Interieuradvies (90, 180 en 270 minuten interieuradvies) Verkoopstyling (ik adviseer of zorg voor de optimale presentatie van de woning) Inrichten leegstaande/model woningen (ik verzorg de volledige inrichting met meubels en accessoires) Voorbeelden van mijn werk kunt u vinden op mijn website www.justmystyle.nl/portfolio. Heeft u vragen of kunt u hulp gebruiken voor veranderingen van uw interieur? U kunt altijd telefonisch contact met mij opnemen op 06-23989244 of mijn mailen op info@justmystyle.nl”

Adres: Kruier 14, 1567 LA Assendelft