Leguyt Schildert Door…

Schildersbedrijf in de ruimste zin des woords, zo sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Klanten hebben behoefte aan kleuradvies, welke soorten verf ik gebruik, en hoe het schilderwerk wordt uitgevoerd. Buiten- en binnenschilderwerk zijn verschillend. Naast schilderwerk hoort ook behangen bij mijn vaardigheden. Een strak behang in een professioneel geschilderde ruimte is voor mij en de klant het doel van de overeenkomst.
Mijn klantenbestand bestaat uit een aantal steeds terugkerende particulieren, en daarnaast bedrijven, zoals bijvoorbeeld Baloe, het Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer, en het Joods Historisch Museum.
Door het schilderwerk in diverse musea word ik enerzijds geconfronteerd met oude traditionele technieken en anderzijds met de nieuwste verfsystemen in vertrekken die daarom vragen.
Doordat ik zowel de aanbesteding als de uitvoering doe zijn de lijnen kort. Als de schilderklus groot is, werk ik samen met andere vakschilders, maar blijf ik het aanspreekpunt.

Adres: Ruimtevaartlaan 71, 1562BB Krommenie