Ligthart Uitvaartzorg

Wensenboekje

Wanneer een dierbare overlijdt, is het fijn als je op iemand kunt vertrouwen die je helpt met het regelen van praktische zaken, maar ook een luisterend oor biedt. Ligthart Uitvaartzorg in Krommenie heeft daarom als missie om dicht bij de mensen te staan en een ieder een waardig en persoonlijk afscheid te kunnen bieden.
Een persoonlijke benadering en oog voor detail zijn altijd uitgangspunten bij Ligthart Uitvaartzorg. Samen wordt er gezocht naar de beste invulling voor het afscheid dat recht doet aan wie iemand is geweest en wat iemand heeft betekend. Daarbij is het contact tussen de nabestaanden en de uitvaartverzorger belangrijk. Ligthart Uitvaartzorg zorgt dat er contact is met altijd dezelfde persoon. Dit is in de meeste gevallen Mirelle Draaijer zelf. Zij is altijd aanspreekbaar, ook in de avonden en in het weekend.

Praten over de eigen dood is voor veel mensen niet gemakkelijk. Liever gaat men een dergelijk gesprek uit de weg. Maar voor uw nabestaanden kan het fijn zijn te weten dat ze bij uw overlijden handelen naar uw wensen. U kunt op een mooie manier uw wensen, in de bloei van uw leven, bekend maken en wij zeggen altijd: “Laat dat document maar erg stoffig worden.”

Voor elk wat wils en voor elk budget denken we met u mee.

Meer informatie_
Heeft u liever een persoonlijk gesprek over uw wensen of wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn, dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Ook voor het organiseren van een middag/avond waarin we meer uitleg geven in eigen omgeving kunt u altijd contact met ons opnemen.

Adres: Weiver 7, 1561 XA Krommenie