Voor wie

Bij Ondernemend Krommenie zijn alle ondernemers welkom die een band hebben met Krommenie: ondernemers die er wonen en mensen die er een onderneming drijven. We maken geen onderscheid tussen zzp’ers en grotere ondernemingen.

Onze donateurs zijn in veel verschillende branches actief, van bouw tot detailhandel en van zakelijke tot maatschappelijke dienstverlening. Er komen ongeveer evenveel mannen als vrouwen op onze bijeenkomsten.

De Stichting Ondernemend Krommenie probeert de kosten zo laag mogelijk te houden. Voor € 50,- per jaar bent u donateur. Gezamenlijk organiseren we ongeveer zes netwerk- en themabijeenkomsten, verspreid door het jaar: al die ondernemers bij elkaar kunnen en kennen veel verschillende zaken en mensen. Aanmelden voor de bijeenkomsten is verplicht.

 

Over ons

Denkt u bij het woord ‘netwerkbijeenkomst’ aan mannen in pakken en het uitdelen van visitekaartjes? Dan kent u Ondernemend Krommenie nog niet. Wij geloven dat mensen die elkaar kennen, elkaar eerder iets gunnen. Daarom zoeken wij het dichtbij huis: in de plaats waar we wonen en/of waar onze onderneming is gevestigd.

Op de netwerkborrels van Ondernemend Krommenie is de sfeer informeel. Gezellig zelfs. Een net pak mag, maar is zeker niet verplicht. Bij een hapje en een drankje leren de ondernemers van Krommenie elkaar beter kennen. Daarbij zijn verrassingen niet uitgesloten: dan blijken de achterbuurvrouw en een trainer van de sportclub óók ondernemers te zijn. Het bestaande sociale netwerk verandert in een zakelijk netwerk.

Daarnaast organiseert Ondernemend Krommenie themabijeenkomsten, waarvoor sprekers worden uitgenodigd. De bijeenkomsten kunnen over van alles gaan, van maatschappelijk verantwoord ondernemen tot het gebruik van sociale media. Na de voordracht van de spreker is er gelegenheid om na te praten. Ondernemers brengen elkaar op ideeën.